Foutmelding

The answer you entered for the CAPTCHA was not correct.

Werkwijze


MIXpress is een zelfstandige uitgeverij van 'constructieve vak-media'. We opereren in doe-het-zelf-retail en bouwgroothandel. Uitgeven doen we in het trio van print, online en live. Met eigen vakbladen, websites, social media, nieuwsbrieven en events. En wat we voor onze eigen titels doen, doen we ook graag voor derden.

MIXpress verzorgt alle uitgaven van A tot Z. We concentreren ons daarbij op 'inhoud' en 'regie'.

Netwerk van specialisten
Voor vormgeving, advertentieverkoop, abonnementenbeheer, internettechniek en drukwerk werken we samen met een professioneel netwerk van vaste partners, ieder met een eigen specialisme. Ook voor de inhoud van onze media werken we gedeeltelijk samen met vaste tekstschrijvers en fotografen. Allemaal met hun eigen specifieke vakgebied en altijd onder onze gerichte regie.

Zelfde taal voor sterk resultaat
Samenwerken doen we steeds op structurele basis, zodat we elkaars taal kennen, weten wat we aan elkaar hebben en samen in kunnen staan voor het gewenste eindresultaat. Constructieve vakmedia. Relevante vakinfo voor onze professionele lezers. En daarmee het perfecte podium voor adverteerders die hen willen bereiken.

Strakke regie, ook voor derden
En doordat we het totale uitgeefproces zo goed in de vingers hebben, zijn we ook uitstekend in staat om voor derden uit te geven. Een nieuwsbrief, een website, een magazine of zelfs een volwaardig tijdschrift? Wij maken het graag voor u.

Advertentie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief