Foutmelding

Het veld Math question is verplicht.

Roxen wordt het!

MIXpress kiest voor Roxen en zet daarmee een grote stap in het moderne uitgeven.We bouwen zes websites om naar het beproefde Roxen-CMS. En onze redacties gaan werken met Roxens Editorial Portal. Dat is een digitaal publishing -platform met veel voordelen.

Ten eerste kunnen we heel gemakkelijk content 'taggen'. Zo kunnen we artikelen en foto's gemakkelijk hergebruiken in diverse titels maar ook bundelen in specifieke en relevante pakketjes.

Verder gaan we veel efficienter vormgeven door gebruik te maken van flexibele stramienen. Dat deden we al, maar gaat in de Editorial Portal veel gemakkelijker.

En ten derde, misschien wel het belangrijkst, kunnen we dankzij REP onze content in verschillende kanalen publiceren. We publiceren een artikel niet meer alleen in het vakblad, maar ook heel gemakkelijk via het cms op de website en in het digitaal archief. Terwijl we in een oogwenk ook een online nieuwsbericht op de website publiceren, een tweet twitteren of foto's op Facebook openbaren.

We publiceren al regelmatig 'multichannel', maar je wil niet weten hoe veel moeite dat dan stiekem kost in onze huidige houtje-touwtje-aanpak. Daardoor doen we het eigenlijk vaker niet dan wel. Da's jammer want er zit zo veel waarde in onze content die we maar gedeeltelijk benutten.

Zonde voor ons publiek, voor onze adverteerders en dus ook voor onszelf. Daarom doen we dat straks anders. En dat spaart ons dan ook nog tijd en geld. Wat wil je als uitgever nog meer?

Het duurt nog een kwartaal voor alles 100% draait. Maar dan zijn we ook helemaal klaar voor het moderne uitgeven. Zet 'm op Jan, Lilian, Rieneke en andere collega's van Roxen!

UIigeverij BBP Media werkt ook met Roxen. de website www.marketingtribune.nl is een Roxen-website en het magazine Twinkle wordt gemaakt met de Roxen Editorial Portal.

Advertentie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief