Win-win met klanten
22 september 2017
Win-win vinden met klanten. Dat vinden we mooi bij MIXpress. Zie hoe we deze week inspeelden op de actualiteit en zo Marshoek haar expertise in de praktijk konden laten brengen: show, don't tell.

In MIX profileren we Marshoek als retailklankbord voor de ondernemers. NIet alleen op gebied van administratie, maar vooral ook op gebied van advies. Vorig jaar bespraken we één voor één de onderscheidende peilers van het bedrijf. Die 'branded content' leverde Marshoek meteen klanten op. En dit jaar geven we de campagne een vervolg met expertgesprekken. Daarin gaan de kenners van Marshoek voor MIX in gesprek met ondernemers, de experts van de winkelvloer. Over bedrijfsopvolging, de jaarcijfers of verandermanagement. Actuele onderwerpen die top-of-mind zijn bij het MIX-publiek en waarmee we Marshoek in de picture brengen.

Hoe mooi is het dan als Maxeda besluit om de Formido-formule op te doeken en de winkels toe te voegen aan Praxis? Voor de ondernemers in kwestie superspannende tijden. Voor Marshoek hét moment om haar expertise in de praktijk te brengen.

Marshoek nam het initiatief om in samenspraak met de MIX-redactie de landkaarten van Formido en Praxis over elkaar heen te leggen en een analyse te maken van de knelpunten in de formule-move. Samen met het redactioneel artikel van MIX over de rekensom van (Maxeda-CEO) Guy, helpen we de betreffende ondernemers echt vooruit. Dat is dus eigenlijk win-win-win!