Foutmelding

  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _form_validate() (regel 1441 van /home/deb51607n21/domains/mixpress-online.nl/public_html/includes/form.inc).
  • The answer you entered for the CAPTCHA was not correct.
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /home/deb51607n21/domains/mixpress-online.nl/public_html/includes/menu.inc).

Jawohl, bien sur

Voor DOM maken we bij MIXpress een serie marketing-content. De eerste afleveringen bevielen zo goed dat we de Raad van Bestuur mochten 'coveren'. Dat betekent: internationale interviews met Fransen, Duitsers en Britten, direct vervat in 'Native English' marketing-content.

Sowieso is het leuk om met Henry Morel - CEO van de DOM-group - te spreken. De man heeft een visie van jewelste en deelt die met zijn internationale Raad van Bestuur. Vanuit ons contentproject voor DOM-Nederland mochten wij 'de Board' aan de tand voelen en er internationale marketingcontent uit destilleren.

We wilden de teksten meteen in het Engels vervatten, dus dat was nog niet zo'n gemakkelijke klus. Maar... bij MIXpress kunnen we ook moeilijke dingen (citaat Fred Huurman, ex-Ferney), dus schakelden we Astrid Bijl in. Zij combineert 'Native English' met branchekennis en een vlotte pen. Voor de fotografie zorgde Marjolein Ansink. Met haar kunnen we bij DOM sowieso lezen en schrijven.

Zie een voorbeeld van marketing-content voor DOM-Nederland die we in het Nederlands maakten.

Advertentie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief