Foutmelding

Het veld Math question is verplicht.

Gouden Spijker: AkzoNobel en PGZ

De relaunch van CetaBever en de introductie van de Sam R7-kwastlijn. Hiermee hebben respectievelijk AkzoNobel en PGZ gisteren op MIX’ Nationale DHZ Sessie een Gouden Spijker gewonnen.

Volgens de jury was de doorstart van CetaBever de enige case, waarin sprake was van categorymanagement. In tegenstelling tot veel andere leveranciers heeft AkzoNobel naar de hele categorie gekeken. Daarnaast is altijd vanuit de consument gedacht en is de navigatie op het schap goed doordacht.

 

In de Sam R7-kwastlijn roemde de jury met name de eenvoud van de producten – één kwast voor alles – en de verregaande innovatie. Hiermee is PGZ erin geslaagd te zorgen voor een impuls in de markt en in een complex productsegment de consument te helpen.

 

De Nationale DHZ Sessie was overigens een groot succes. Niet alleen vanwege het geïnteresseerd publiek dat in grote getale was gekomen, maar ook dankzij de drie enthousiaste sprekers Berry van Oosterhout (GfK Retail and Technology), Carl van Dyck van Van Spaendonck Management Consultants en Olivier van Duijn van Marktplaats.

 

De laatstgenoemde stelde ook vijfmaal een marketingbudget van € 10.000 ter beschikking, volledig te besteden op Marktplaats.nl. De verloting vindt plaats onder de deelnemers van de Nationale DHZ Sessie. MIX en MIXonline zullen de vijf gelukkigen volgen.

Advertentie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief