Foutmelding

The answer you entered for the CAPTCHA was not correct.

Discussie? Lekker!

Van een beetje discussie zijn we niet vies bij MIXpress. Als journalisten weten we de tongen los te maken. In print, online en zeker ook live. Als dagvoorzitter of moderator bijvoorbeeld.

Deze week leidde ik op het GS1-congres de sector-sessie voor de DHZ- en Tuin. Over Ketenstandaarden ging het. Niet het spannendste onderwerp, zou je denken. Tot Intergamma de knuppel in het hoenderhok gooide met een afgedwongen deadline. Kon ik als moderator aan de bak. Lekker... discussie leiden!

Zo sta ik vaker op het podium, in diverse rollen. Eerder dit jaar vroeg 4plusbouwmaterialen me bijvoorbeeld om op hun aandeelhoudersvergadering op te treden. Retailprofessor Cor Molenaar schopte de aanwezige handelaren lekker tegen de schenen en ik mocht daarna het gesprek met de zaal in goede banen leiden. Explosief :-)

Vuurwerk gaf ook de presentatie die ik samen met Michel van Eekert van Buildsight gaf op [Bouwgroothandel Bijeen]. Da's het congres van MIXpro. We confronteerden de bouwgroothandel met alle ontwikkelingen in de wereld om hen heen. Doel: halsstarrige koppen uit het zand trekken. Gezien de aanvragen voor de presentatie is dat wel gelukt. Inmiddels heb ik dit verhaal meermaals geacualiseerd en op diverse podia herhaald.

Advertentie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief