Foutmelding

  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _form_validate() (regel 1441 van /home/deb51607n21/domains/mixpress-online.nl/public_html/includes/form.inc).
  • The answer you entered for the CAPTCHA was not correct.
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /home/deb51607n21/domains/mixpress-online.nl/public_html/includes/menu.inc).

DHZ Sessie: Toppers bij elkaar

Het netwerk bij elkaar brengen, mensen verbinden, koppelen, businesskansen bieden. Dat is wat MIX graag doet. Op de Nationale DHZ Sessie is dat goed gelukt.

MIX' Nationale DHZ Sessie is het platform waar ieder jaar een paar honderd branchetoppers bij elkaar komen. Om te luisteren naar een paar interessante sprekers, brancheijfers te vernemen en de Gouden Spijkerwinnaars te feliciteren. Dit jaar waren wederom alle retailers aanwezig, plus heel veel fabrikanten en leveranciers. Het netwerk bruiste er geweldig. Iedereen dik tevreden. Zo zeer dat het complimenten regende waar we verlegen van werden :-)

Reacties van deelnemers:

"Ik heb genoten Marc! Zie nu weer uit naar volgend jaar maar eerst nog BouwGroothandel bijeen...."

"Zeker de moeite waard. Erg goede sprekers met duidelijke informatie op een luchtige toon gebracht."

"Ik vond de MIX-sessie van dit jaar bijzonder goed. Uiteraard was de feestvreugde groot omdat we een Gouden Spijker mee naar huis mochten nemen. Dat is natuurlijk fantastisch, maar dat is niet dé reden waarom ik de sessie goed vond."

"Was een mooie dag gisteren. Dank je wel voor de goede organisatie!"

"Complimenten voor de presentatie met Tom v/h Hek, hij bracht er echt dynamiek in TOP! De dames warenmeer dan de moeite waard om aan te horen, geweldig wat een power!"

"Erg tevreden met het goede niveau van deze sessie. Tom van het Hek is een uitstekend presentator en vooral de presentatie van kleertjes.com sprong er in positieve zin uit. Bovendien was er voldoende tijd ingepland voornetworking-activiteiten. Zeer waardevol door de aanwezigheid van tal van managers uit de DHZ-retailsector."

"Het congres van gister heeft mijn verwachtingen overtroffen. De rondetafeldiscussie was interessant. Verder was het niveau van de andere presentaties ook hoog. Met name de presentaties vanuit de 3 dames (Intergamma, van Neerbos en Kleertjes) vond ik verfrissend en veel praktische tips bevatten."

"Wederom leuk bij deze sessie aanwezig te zijn. Goed georganiseerd, grote opkomst. Perfect moment om leveranciers te spreken en collega’s uit de markt te horen over hun ervaringen. Het facebook-verhaal was iets waar wij nog veel stappen in kunnen maken en waar we gisteren toch een goed inzicht in hebben gekregen hoe dit aan te vliegen."

"Interessante middag weer. Prima sprekers. En de borrel is altijd te kort :-)."

De Nationale DHZ Sessie is trouwens prachtig mooi in beeld gebracht door de Beeldenbouwmarkt.

Advertentie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief