Foutmelding

The answer you entered for the CAPTCHA was not correct.

Bovenop het nieuws!

Wow, in de nieuwe setting van MIXpress gaat het ineens wel heel erg hard. Zeker als er zoveel tegelijk gebeurt in de sector. Mooi vak heb ik toch!

Daar zit je dan als uitgever van MIX en MIXpro. In je nieuwe kantoor aan huis, met de focus vol op dhz-retail en bouwgroothandel. Zaterdagochtend...

Had ik deze week eerst al een spraakmakend interview met Harm-Jan Stoter van Intergamma, kreeg ik gisteravond het bericht dat Maxeda verkocht zou zijn. En dan kun je die dag wel 18 jaar getrouwd zijn, maar dan zet je vanaf het terras van Osteria in 'Rooi' toch snel even een paar app'jes en sms'jes uit. Want je bent journalist of je bent het niet. En je hebt in je nieuwe strategie de ambitie uitgesproken om bovenop het nieuws te zitten. Dus gaan...

Daarom kroop ik gisteravond stiekem nog even achter de laptop om het nieuws te analyseren, een bericht te componeren voor MIXonline en LindekIn en @vakbladmix op Twitter in stelling te brengen en een nieuwsbrief te verzenden. Want dit is 'hot news' voor de hele sector. Sorry Ellen :-).

Gaaf om vanochtend op mijn mobiel al te zien dat 72% van de nieuwsbrief-lezers het nieuws intussen opgepikt heeft en naar hartelust op MIXonline klikte. Mooi vak heb ik toch!

Terwijl ik dit schrijf, broed ik alweer op de quotes uit het interview met Stoter en op de uitwerking van een artikel over de formule-'move' van CRH en de overname van Jongeneel door PontMeyer en de expansiekansen die de overnamesom aan de Deli-groep biedt in DHZ.

Maar nu eerst even weekend vieren, want ik ben niet alleen journalist, ook echtgenoot, vader en vriend.

Groeten, Marc

PS: abonneer je even op MIXonline's nieuwsbrief, ben je altijd op de hoogte!

Advertentie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief